Ние включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще

...
Ние включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Кайл Ричардс използва този оцветен овлажнител всеки ден: Вземете 2 на по-малко от цената на 1

Ние включихме тези артикули, определени от Кайл Ричардс, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Изглежда, че толкоз доста звезди имат нов „ обичан “ козметичен артикул всяка седмица и в действителност е мъчно да се разбере какъв брой същинска е дадена рекомендация в този миг. Ето за какво имам деликатно селекциониран лист от звезди, на които имам вяра. приказва за едни и същи артикули за грижа за кожата, грим и коса от години. Оценявам последователността и OG в никакъв случай не са ме насочвали неправилно с избора на артикул.

Кайл е бил очарован от BareMinerals Complexion Rescue Tinted Moisturizer вечно. Това е артикул, който тя употребява всекидневно, тъй като може да замени четири разнообразни детайла в рутината ви: BB крем, CC крем, овлажнител и слънцезащитен крем. Толкова е елементарен за използ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР